Operacions bàsiques de restaurant i bar
Competència general: Assistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes. Entorn professional: Àmbit professional: Desenvolupa la seva activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. En els petits establiments pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia. Sectors productius: Sectors productius: Aquesta qualificació se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d’elaboració i servei d’aliments i begudes, com seria el sector d’hostaleria i, en el seu marc, els subsectors d’hoteleria i restauració (tradicional, evolutiva i col·lectiva). Ocupacions o llocs de treball relacionats: Ajudant de cambrer. Ajudant de bar. Ajudant d’economat. Auxiliar de col·lectivitats. Empleat de petit establiment de restauració.
Amb pràctiques de perfeccionament a l’empresa
DURADA:
INICI: 17/02/2021
FI: 25/05/2021
DIES: DE DILLUNS A DIVENDRES
HORARI: DE 15:00 A 20:00 HS.
PREINSCRIPCIO: