L’Agència de Col·locació ASSOCIACIÓ EMPLEA CATALUNYA,  autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ,  Departament d’Empresa i Ocupació amb número 0900000186. Els seus serveis es dirigeixen a persones que es troben en situació d’atur o en recerca de millora d’ocupació i a les empreses.  

BUSQUES FEINA?

NECESSITES UN TREBALLADOR?

Si estàs buscant feina, omple el formulari.

Si et fan falta treballadors per a la teva empresa, omple el formulari.

OFERTES DE FEINA

Què són les agències de col·locació? Les agències de col·locació són entitats que en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació, realitzen activitats d’intermediació laboral. La seva finalitat és proporcionar a les persones destinatàries una ocupació adequada a les seves característiques, i facilitar a les empreses les persones més apropiades per als seus requeriments i necessitats. Què fan les agències de col·locació? S’ofereix un servei d’intermediació laboral gratuït a les empreses per tal de pal·liar l’atur de les persones amb major dificultat d’inserció al mercat laboral
  • Borsa de treball de professionals segons el perfil requerit pel lloc de treball
  • Preselecció dels perfils professionals: selecció de perfils, disseny i aplicació d’itineraris d’inserció personalitzats
  • Assessorament sobre aspectes de normativa legal, subvencions i bonificacions per a les contractacions de determinats col·lectius (persones amb discapacitat, persones en risc d’exclusió social, etc.)
  • Acompanyament i seguiment laboral de les persones incorporades a l’empresa.
  Quant costa inscriure’s en una agència de col·locació? Els serveis de les agències de col·locació són gratuïts per als treballadors que utilitzin aquesta nova via per a la recerca de feina.   Pots fer-nos arribar el teu currículum adreçant-te al nostre correu electrònic: aula2000@aula2000.cat o bé passar pel centre en horari d’oficina de dilluns a divendres de 09:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00.