• Inici
  • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024
    • formació Continuada per a Persones Treballadores 2024
    • Formació Ocupacional 2023
    • Formació Continuada per a Persones Treballadores 2023
    • Llistat Complet de Cursos
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?
dilluns-divendres | 09:00-13:00 i 16:00-20:00
977 44 90 12
aula2000@aula2000.cat
Carrer Cristòfol Despuig, 42, Baixos
Aula2000Aula2000
  • Inici
  • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024
    • formació Continuada per a Persones Treballadores 2024
    • Formació Ocupacional 2023
    • Formació Continuada per a Persones Treballadores 2023
    • Llistat Complet de Cursos
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?

Preparació de buffet

Avatar del usuario
Maria Jesus Piñol
Finalitzats, Formació Continuada per a persones Treballadores, Formació continuada per a persones treballadores 2023, General
Gratis
Diseño sin título – 2023-11-17T195458.839
  • Visión general

Denominació de la especialitat: PREPARACIÓ DE BUFFET

Objectiu general:

Presentar els aliments per al servei de buffet, tenint en compte el tipus de buffet, les
instal·lacions, la quantitat de comensals i el menú a servir.

Relació de mòduls de formació:

Mòdul 1: PREPARACIÓ DE BUFFET 40 hores

Durada total a qualsevol modalitat d’impartició: 40 hores

Ocupacions i llocs de treball relacionats:

DIRECTORS I GERENTS DE BARS, CAFETERIES I SIMILARS
DIRECTORS I GERENTS D’EMPRESES DE CÀTERING I ALTRES EMPRESES DE
AJUDANTS DE CUINA
CUINERS ASSALARIATS
CAMBRERS ASSALARIATS
CAMBRERS I CUINERS PROPIETARIS
CHEFS

DESENVOLUPAMENT MODULAR:

OBJECTIU:

Presentar els aliments per al servei de buffet, tenint en compte el tipus de buffet, les
instal·lacions, la quantitat de comensals i el menú a servir.

DURADA TOTAL EN QUALSEVOL MODALITAT D’IMPARTICIÓ: 40 hores

RESULTATS DE L’APRENENTATGE
Habilitats de gestió, personals i socials
• Assimilació de la normativa aplicada al servei de bufet.
• Capacitat de resoldre problemes i prendre decisions durant el servei de
bufet.
• Capacitat de gestionar els temps i la planificació del servei de bufet
des de la determinació de la ubicació fins al desenvolupament. L’espai, mobiliari,
utensilis i personal.
• Capacitat de crear decoracions i presentacions creatives i estètiques.

 

AVALUACIÓ DE L’APRENENTATGE A L’ACCIÓ FORMATIVA:

• L’avaluació tindrà un caràcter teoricopràctic i es realitzarà de forma sistemàtica i contínua,
durant el desenvolupament de cada mòdul i al final del curs.
• Podeu incloure una avaluació inicial de caràcter diagnòstic per detectar el nivell de partida del
alumnat.
• L’avaluació es durà a terme mitjançant els mètodes i els instruments més adequats per a
comprovar els diferents resultats d’aprenentatge, i que garanteixin la fiabilitat i validesa de la
mateixa.
• Cada instrument d’avaluació s’acompanyarà del sistema de correcció corresponent i
puntuació en què s’expliciti, de manera clara i inequívoca, els criteris de mesura per avaluar
els resultats aconseguits pels participants.

MÒDUL DE FORMACIÓ 1: PREPARACIÓ DE BUFFET:

Resultats que s’han d’adquirir en presencial
Coneixements / Capacitats cognitives i pràctiques
• Comprensió del concepte de bufet.
– Definició del concepte de bufet
– Identificació dels diferents tipus de bufet.
– Organització de la ubicació del bufet.
• Comprensió Normativa de l’oferta gastronòmica
– Aplicació de les normes al servei de bufet
• Estructuració de lespai, mobiliari, utensilis i personal.
– Organització d’on se situa el bufet.
– Organització dels elements que es fan servir en el muntatge del bufet.
– Aplicació dels utensilis.
– Organització del personal de servei de bufet.
• Planificació del material de decoració.
– Organització dels elements decoratius.
– Utilització dutillatge per a la decoració.
– Aplicació de la decoració.
• Estructuració de les dimensions i ubicació.
– Comprensió de les dimensions del bufet segons els clients.
– Implementació de la situació del bufet.
– Col·locació dels aliments.
– Posició de les begudes.
• Realització dobjectes decoratius.
– Identificació dels diferents tipus de decoració.
– Aplicació de decoracions gastronòmiques.
• Assimilació de les darreres tendències en decoració.
– Integració de les noves decoracions fruiters.
– Realització de noves decoracions en fruites.
Pàgina 9
• Aplicació dels utensilis adequats pel que fa a l’organització del
espai per al bufet.
• Organització dels elements decoratius i la col·locació de menjar i
beguda.

  • Places limitades a 15 persones

  • Termini d’inscripció: Per determinar

 

PREINSCRIPCIO:


    Nom i cognoms (requerit)

    DNI / NIE (requerit)

    Telèfon (requerit)

    Població (requerit)

    Correu electrònic (requerit)

    Data de naixement (requerit)

    Situació laboral

    Estudis finalitzats

    Características del curso

    • Dirigit a

      treballadors, autònoms i desocupats

    • Ubicación

      Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa

    • Duración 40 horas
    • Horari

      De 29-02-24 a 18-04-24
      Dimarts i dijous
      De 17:00 a 20:00


    • Fonts de Subvenció

      Ministerio de trabajo y economía social
      Logo Ministerio de Trabajo y Economía Social
      Consorci per a la formació continua de Catalunya
      Consorci per a la formació de Catalunya

    • Visión general
    Gratis
    • Compartir:

    Te podría gustar

    Gestió d’Arxius Leer más
    Foto del avatar
    Aula2000

    Gestió d'Arxius

    0
    Gratis
    Prevenció del maltractament a l’àmbit geriàtric Leer más
    Foto del avatar
    Aula2000

    Prevenció del maltractament a l'àmbit geriàtric

    0
    Gratis
    Atenció centrada en la persona Leer más
    Foto del avatar
    Maria Jose

    Atenció centrada en la persona

    0
    Gratis
    Assistència personal Leer más
    Foto del avatar
    Maria Jose

    Assistència personal

    0
    Gratis
    Impuls de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Mòdul Formatiu de nivell 3 Leer más
    Foto del avatar
    Lourdes Blanch

    Impuls de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes. Mòdul Formatiu de nivell 3

    0
    Gratis

    Deja una respuesta Cancelar la respuesta

    Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

    3 × 5 =

    977 44 90 12

    aula2000@aula2000.cat

    Cursos

    • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024

    Borsa de Treball

    • Currículums
    • Demandes de Feina

    Qui som?

    • Mapa
    • Informació
    • Microdelta SOFT
    • P.I. Cero
    • Política de Cookies
    • Política de Privacitat
    • Política de Qualitat
    Modal title

    Message modal