Costos en aliments i begudes
Gratis
Acredita’t amb aquest curs subvencionat, de ‘Costos en aliments i begudes‘
C O N T I N G U T S:
- Introducció a la rendibilitat del menjar
- Objectiu ideal de costos
- Suggerència de percentatges objectiu
- Càlcul del cost potencial.
- Cost real del menjar
- Cost del menjar venut als clients
- Cost del menjar que es perd atès a les males pràctiques de compra
- Cost de les pèrdues de menjar en recepció i magatzem
- Control del menjar que es perd en producció
- El control dels articles del plat principal
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Ubicación
Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa
- Duración 20
-
Horari
De 28-02-22 a 31-03-22
Dilluns i dijous
17:00 - 19:00
-
Fonts de Subvenció
Ministerio de trabajo y economía social
Consorci per a la formació continua de Catalunya