Seguretat alimentària: Manipulació i control d’aliments. Quarta convocatòria
Gratis
Denominació de l’especialitat: Seguretat alimentària, manipulació i control d’aliments.
Objectiu general:
Situar la normativa relativa a la manipulació d’aliments i explicar la importància de la reglamentació
esmentada.
Relació de mòduls de formació:
Mòdul 1 Seguretat alimentària, manipulació i control d’aliments. 6 hores
Durada de la formació:
Durada total en qualsevol modalitat d’impartició 6 hores
Ocupacions i llocs de treball relacionats:
– MONITORS D’EDUCACIÓ I TEMPS LLIURE
– CAPS DE CUINA (HOSTALERIA)
– CUINERS DE VAIXELL
– CUINERS, EN GENERAL
– PREPARADORS DE PRECUINATS I CUINATS
– CAMBRERS DE BARRA I/O DEPENDENTS DE CAFETERIA
– CAMBRERS DE SALA O CAPS DE RANG
– CAMBRERS, EN GENERAL
– CAMBRERS, EN GENERAL
– VIGILANTS DE MENJADOR ESCOLAR
– CAMBRERS DE VAIXELL
– AUXILIARS DE CUINA
– AUXILIARS DE CUINA
Requisits oficials de les entitats o centres de formació
Estar inscrit al Registre d’entitats de formació (Serveis Públics d’Ocupació)
DESENVOLUPAMENT MODULAR:
MÒDUL DE FORMACIÓ 1: Seguretat alimentària, manipulació i control d’aliments.
OBJECTIU:
Situar la normativa relativa a la manipulació d’aliments i explicar la importància de la reglamentació
esmentada.
DURADA EN QUALSEVOL MODALITAT D’IMPARTICIÓ: 6 hores
RESULTATS D’APRENENTATGE:
Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
• Definició de la manipulació d’aliments.
◦ Riscos per a la salut derivats del consum d’aliments per manipulació incorrecta.
◦ Alteració i contaminació.
◦ Factors que contribueixen al creixement bacterià.
◦ Fonts de contaminació dels aliments.
◦ Etiquetatge dels aliments: Interpretació.
◦ Legislació aplicable sobre etiquetatge i manipulació d’aliments.
Habilitats de gestió, personals i socials
• Predisposició per aplicar la normativa vigent en matèria de seguretat alimentària.
• Adquisició d’eines clau en relació amb la seguretat i la higiene en la manipulació de productes
alimentaris.
PLACES LIMITADES A 15 PERSONES
ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ: 19/07/2024
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Dirigit a
treballadors, autònoms i desocupats
-
Ubicación
Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa
- Duración 6 horas
-
Horari
De 22-07-24 a 24-07-24
Dilluns i dimecres
18:00 - 21:00
-
Fonts de Subvenció
Ministerio de trabajo y economía social
Consorci per a la formació continua de Catalunya