Operacions Bàsiques de Restaurant i Bar
Gratis
-
Competència general: Assistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes.
-
Entorn professional: Àmbit professional: Desenvolupa la seva activitat professional, com a auxiliar o ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites empreses de restauració, bars i cafeteries. En els petits establiments pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia.
-
Sectors productius: Sectors productius: Aquesta qualificació se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis en els quals es desenvolupen processos d’elaboració i servei d’aliments i begudes, com seria el sector d’hostaleria i, en el seu marc, els subsectors d’hoteleria i restauració (tradicional, evolutiva i col·lectiva).
-
Ocupacions o llocs de treball relacionats: Ajudant de cambrer. Ajudant de bar. Ajudant d’economat. Auxiliar de col·lectivitats. Empleat de petit establiment de restauració.
-
Amb pràctiques de perfeccionament a l’empresa
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Dirigit a
desocupats
- Ubicación
- Duración 330 horas
-
Horari
De 17-03-21 a 24-06-21
De dilluns a divendres
15:00 - 20:00
-
Fonts de Subvenció
Servei Ocupació de Catalunya
Ministerio de trabajo y economía social
Generalitat de Catalunya
Fons Social Europeu