Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
Gratis
Denominació de l’especialitat: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Nivell bàsic
Objectiu general:
Identificar en un nivell bàsic les situacions de risc alimentari, així com la normativa d’etiquetatge d’aliments
Relació de mòduls de formació:
Mòdul 1 Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries 6 hores
Durada total en qualsevol modalitat d’impartició 6 hores
Ocupacions i llocs de treball relacionats:
– CAMBRERS I CUINERS PROPIETARIS
– CUINERS, EN GENERAL
– PREPARADORS DE PRECUINATS I CUINATS
– CAMBRERS DE BARRA I/O DEPENDENTS DE CAFETERIA
– CAMBRERS DE SALA O CAPS DE RANG
– CAMBRERS, EN GENERAL
– VIGILANTS DE MENJADOR ESCOLAR
– CAMBRERS DE VAIXELL
– AUXILIARS DE CUINA
DESENVOLUPAMENT MODULAR:
MÒDUL DE FORMACIÓ 1: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
OBJECTIU:
Identificar en un nivell bàsic les situacions de risc alimentari, així com la normativa d’etiquetatge d’aliments
DURADA EN QUALSEVOL MODALITAT D’IMPARTICIÓ: 6 hores
RESULTATS D’APRENENTATGE:
Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
• Conceptes generals
◦ Reaccions adverses als aliments. Classificació
◦ Intoleràncies i al·lèrgies
◦ Situacions de risc
• Gestió del risc
◦ Principis bàsics
◦ Bones pràctiques
• Reglament d’etiquetatge
◦ Etiqueta i etiquetatge
◦ Responsabilitats
◦ Informació alimentària obligatòria
◦ Normatives sectorials
Habilitats de gestió, personals i socials
• Implicació durant el procés de l’etiquetatge i la responsabilitat en el compliment de la normativa.
- Places limitades a 15 persones
- Termini d’inscripció: Per determinar
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Dirigit a
treballadors, autònoms i desocupats
-
Ubicación
Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa
- Duración 6 horas
-
Horari
De 22-01-24 a 24-01-24
Dilluns i dimecres
18:00 - 21:00
-
Fonts de Subvenció
Ministerio de trabajo y economía social
Consorci per a la formació continua de Catalunya