Introducció a la gestió comercial de l’establiment de restauració
Gratis
OBJECTIU GENERAL:
Conèixer les passes a seguir per elaborar un estudi de mercat, un pla de màrqueting del nostre
producte, un pla de màrqueting intern i un pla de costos i elaboració de productes.
CONTINGUTS:
-
Avaluació de la situació empresarial (2 hores)
-
Elaboració del pla de comercialització (3 hores)
-
Màrqueting mix (4 hores)
-
Introducció als costos i estímul dels beneficis (3 hores)
- places limitades a 15 persones
- consultar plaç d’inscripció
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Dirigit a
treballadors, autònoms i desocupats
-
Ubicación
Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa
- Duración 16 horas
-
Horari
De 21-02-23 a 09-03-23
Dimarts i dijous
17:00 - 19:30
-
Fonts de Subvenció
Ministerio de trabajo y economía social
Consorci per a la formació continua de Catalunya