• Inici
  • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024
    • formació Continuada per a Persones Treballadores 2024
    • Formació Ocupacional 2023
    • Formació Continuada per a Persones Treballadores 2023
    • Llistat Complet de Cursos
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?
dilluns-divendres | 09:00-13:00 i 16:00-20:00
977 44 90 12
aula2000@aula2000.cat
Carrer Cristòfol Despuig, 42, Baixos
Aula2000Aula2000
  • Inici
  • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024
    • formació Continuada per a Persones Treballadores 2024
    • Formació Ocupacional 2023
    • Formació Continuada per a Persones Treballadores 2023
    • Llistat Complet de Cursos
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?

Seguretat alimentària: Manipulació i control d’aliments. Tercera convocatòria

Avatar del usuario
Neus
Actius, Formació contínua per a persones treballadores 2024, Formació Continuada per a persones Treballadores, General, Homologat
Gratis
mani aliments
  • Visión general

Denominació de l’especialitat: Seguretat alimentària, manipulació i control d’aliments.



Objectiu general:

Situar la normativa relativa a la manipulació d’aliments i explicar la importància de la reglamentació
esmentada.

Ocupacions i llocs de treball relacionats:


– MONITORS D’EDUCACIÓ I TEMPS LLIURE
– CAPS DE CUINA (HOSTALERIA)
– CUINERS DE VAIXELL
– CUINERS, EN GENERAL
– PREPARADORS DE PRECUINATS I CUINATS
– CAMBRERS DE BARRA I/O DEPENDENTS DE CAFETERIA
– CAMBRERS DE SALA O CAPS DE RANG
– CAMBRERS, EN GENERAL
– CAMBRERS, EN GENERAL
– VIGILANTS DE MENJADOR ESCOLAR
– CAMBRERS DE VAIXELL
– AUXILIARS DE CUINA
– AUXILIARS DE CUINA


Requisits oficials de les entitats o centres de formació
Estar inscrit al Registre d’entitats de formació (Serveis Públics d’Ocupació)

 

RESULTATS D’APRENENTATGE:

Coneixements/ Capacitats cognitives i pràctiques
• Definició de la manipulació d’aliments.
◦ Riscos per a la salut derivats del consum d’aliments per manipulació incorrecta.
◦ Alteració i contaminació.
◦ Factors que contribueixen al creixement bacterià.
◦ Fonts de contaminació dels aliments.
◦ Etiquetatge dels aliments: Interpretació.
◦ Legislació aplicable sobre etiquetatge i manipulació d’aliments.
Habilitats de gestió, personals i socials
• Predisposició per aplicar la normativa vigent en matèria de seguretat alimentària.
• Adquisició d’eines clau en relació amb la seguretat i la higiene en la manipulació de productes
alimentaris.

 

  • PLACES LIMITADES A 15 PERSONES
  • ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ: 

 

 

  PREINSCRIPCIO:


    Nom i cognoms (requerit)

    DNI / NIE (requerit)

    Telèfon (requerit)

    Població (requerit)

    Correu electrònic (requerit)

    Data de naixement (requerit)

    Situació laboral

    Estudis finalitzats

    Características del curso

    • Dirigit a

      treballadors, autònoms i desocupats

    • Ubicación

      Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa

    • Duración 6 horas
    • Horari

      De 15-09-25 a 17-09-25
      Dilluns i dimecres
      De 18:30 a 21:30


    • Fonts de Subvenció

      Ministerio de trabajo y economía social
      Logo Ministerio de Trabajo y Economía Social
      Consorci per a la formació continua de Catalunya
      Consorci per a la formació de Catalunya

    • Visión general
    Gratis
    • Compartir:

    Te podría gustar

    Ofimàtica Leer más
    Foto del avatar
    Aula2000

    Ofimàtica

    0
    Gratis
    Dinamització pedagògica Leer más
    Foto del avatar
    Lourdes Blanch

    Dinamització pedagògica

    0
    Gratis
    Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Nivell bàsic Leer más
    Foto del avatar
    Neus

    Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Nivell bàsic

    0
    Gratis
    Metodologies actives Leer más
    Foto del avatar
    Lourdes Blanch

    Metodologies actives

    0
    Gratis
    Animació sociocultural Leer más
    Foto del avatar
    Lourdes Blanch

    Animació sociocultural

    0
    Gratis

    977 44 90 12

    aula2000@aula2000.cat

    Cursos

    • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024

    Borsa de Treball

    • Currículums
    • Demandes de Feina

    Qui som?

    • Mapa
    • Informació
    • Microdelta SOFT
    • P.I. Cero
    • Política de Cookies
    • Política de Privacitat
    • Política de Qualitat
    Modal title

    Message modal