Seguretat Alimentària: Manipulació i Control d’Aliments (2na. Convocatòria 21)
Gratis
Amb aquest curs subvencionat, adquiriràs els coneixements bàsics establerts en la
RD 202/2000, relatius a la manipulació i control d’aliments d’acord amb la normativa de la Unió Europea, de l’Administració Central i de cadascuna de les Administracions Autonòmiques.
CONTINGUTS:
-
Contaminació microbiana dels aliments
-
Vies d’accès
-
Factors facilitadors
-
Higiene del manipulador
-
Higiene corrporal
-
Hàbits higiènics
-
Higiene del local
-
Pla de neteja
-
Desinfecció de les instal·lacions, equips i estris
-
Control de plagues
-
Pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments
-
Temperatura i temps en els procediments culinaris
-
Contaminació creuada
-
Abastament d’aigua
-
Emmagatzematge d’aliments
-
Residus
-
Transport i distribució d’aliments
-
Bones pràctiques laborals
-
Preparació culinària dels aliments
-
Verdures i fruites
-
Aliments congelats
-
Conserves i semiconserves
-
Aliments sensibles
-
Pastisseria
-
Control de qualitat i a nàlisi de perills i punts crítics de control: APPCC Marc normatiu higiénicosanitar
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Dirigit a
treballadors, autònoms
-
Ubicación
Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa
- Duración 6 horas
-
Horari
De 15-02-21 a 22-02-21
Dilluns
18:00 - 21:00