Cuina sana
Gratis
Objectiu general:
Adquirir els fonaments bàsics en dietètica, productes i tècniques culinàries saludables.
CONTINGUT:
- Introducció a la dietètica.
- Identificació de varietat i equilibri.
- Obesitat i problemes de salut.
- Alimentació i nutrients.
- Hidrats de carboni.
- Greixos.
- Proteïnes.
- Aigua.
- Vitamines.
- Minerals.
- Causes de l’obesitat
- Realització dexercici natural.
- Coneixement de la dieta mediterrània.
- Oli d’oliva a la dieta mediterrània.
- Fruites i verdures a la dieta mediterrània.
- Peix a la dieta mediterrània.
- Aplicació de tècniques de cocció saludables.
- Tècnica de cuina al vapor.
- Tècnica de cuina al microones.
- Tècnica de cuina a l’olla de pressió. –
- Tècnica de cuina sobre el foc (graella, barbacoa).
- Tècnica de cuina a la planxa.
- Tècnica de cuina al wok.
- Tècnica de cuina al forn.
- Tècnica de cuina en papillota.
Descripció de les matèries primeres i la seva elaboració:
- Verdures
- Fruites.
- Llegums. Arròs.
- Pastes.
- Carns i peixos.
- Elaboració de plats per a dinars de celebració.
- Descripció dels ingredients de la A a la Z.
- Utilització de petit diccionari de salut.
PLACES LIMITADES A 15 PERSONES
ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ:
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Dirigit a
treballadors, autònoms i desocupats
-
Ubicación
Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa
- Duración 6 horas
-
Horari
Per Determinar
-
Fonts de Subvenció
Ministerio de trabajo y economía social
Consorci per a la formació continua de Catalunya