• Inici
  • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024
    • formació Continuada per a Persones Treballadores 2024
    • Formació Ocupacional 2023
    • Formació Continuada per a Persones Treballadores 2023
    • Llistat Complet de Cursos
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?
dilluns-divendres | 09:00-13:00 i 16:00-20:00
977 44 90 12
aula2000@aula2000.cat
Carrer Cristòfol Despuig, 42, Baixos
Aula2000Aula2000
  • Inici
  • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024
    • formació Continuada per a Persones Treballadores 2024
    • Formació Ocupacional 2023
    • Formació Continuada per a Persones Treballadores 2023
    • Llistat Complet de Cursos
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?

Cuina sana

Avatar del usuario
Miram Mulet Cid
Finalitzats, Formació contínua per a persones treballadores 2024, Formació Continuada per a persones Treballadores, General, Homologat
Gratis
imatges cursos (12)
  • Visión general


Objectiu general:

Adquirir els fonaments bàsics en dietètica, productes i tècniques culinàries saludables.

 

CONTINGUT:

  • Introducció a la dietètica.
  • Identificació de varietat i equilibri. 
  • Obesitat i problemes de salut.
  • Alimentació i nutrients.
  • Hidrats de carboni.
  • Greixos. 
  • Proteïnes.
  • Aigua. 
  • Vitamines.
  • Minerals.
  • Causes de l’obesitat
  • Realització dexercici natural.
  • Coneixement de la dieta mediterrània. 
  • Oli d’oliva a la dieta mediterrània.
  • Fruites i verdures a la dieta mediterrània. 
  • Peix a la dieta mediterrània. 
  • Aplicació de tècniques de cocció saludables.
  • Tècnica de cuina al vapor.
  • Tècnica de cuina al microones.
  • Tècnica de cuina a l’olla de pressió. –
  • Tècnica de cuina sobre el foc (graella, barbacoa).
  • Tècnica de cuina a la planxa.
  • Tècnica de cuina al wok.
  • Tècnica de cuina al forn.
  • Tècnica de cuina en papillota. 

 

Descripció de les matèries primeres i la seva elaboració: 

  1. Verdures 
  2. Fruites.
  3. Llegums. Arròs.
  4. Pastes.
  5. Carns i peixos. 
  6. Elaboració de plats per a dinars de celebració.
  7. Descripció dels ingredients de la A a la Z.
  8. Utilització de petit diccionari de salut.

 

  • PLACES LIMITADES A 15 PERSONES
  • ÚLTIM DIA D’INSCRIPCIÓ: 

 

 

  PREINSCRIPCIO:


    Nom i cognoms (requerit)

    DNI / NIE (requerit)

    Telèfon (requerit)

    Població (requerit)

    Correu electrònic (requerit)

    Data de naixement (requerit)

    Situació laboral

    Estudis finalitzats

    Características del curso

    • Dirigit a

      treballadors, autònoms i desocupats

    • Ubicación

      Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa

    • Duración 35 horas
    • Horari

      De 03-02-25 a 24-03-25
      Dilluns
      de 16:00 a 20:00


    • Fonts de Subvenció

      Ministerio de trabajo y economía social
      Logo Ministerio de Trabajo y Economía Social
      Consorci per a la formació continua de Catalunya
      Consorci per a la formació de Catalunya

    • Visión general
    Gratis
    • Compartir:

    Te podría gustar

    Integració de components de programari de pàgines web Leer más
    Oscar Adan

    Integració de components de programari de pàgines web

    0
    Gratis
    Gestió de conflictes entre agents comunitaris. Mòdul Formatiu de nivell 3 Leer más
    Foto del avatar
    Lourdes Blanch

    Gestió de conflictes entre agents comunitaris. Mòdul Formatiu de nivell 3

    0
    Gratis
    Personal de control d’accessos Leer más
    Foto del avatar
    Aula2000

    Personal de control d'accessos

    0
    Gratis
    Competències bàsiques en relació amb l’ofimàtica Leer más
    Oscar Adan

    Competències bàsiques en relació amb l'ofimàtica

    0
    Gratis
    Comptabilitat bàsica i informatitzada Leer más
    Foto del avatar
    Aula2000

    Comptabilitat bàsica i informatitzada

    0
    Gratis

    977 44 90 12

    aula2000@aula2000.cat

    Cursos

    • Cursos
    • Formació Ocupacional 2024

    Borsa de Treball

    • Currículums
    • Demandes de Feina

    Qui som?

    • Mapa
    • Informació
    • Microdelta SOFT
    • P.I. Cero
    • Política de Cookies
    • Política de Privacitat
    • Política de Qualitat
    Modal title

    Message modal