• Inici
  • Cursos
    • Llistat Complet de Cursos
    • Formació Ocupacional
    • Formació Ocupacional 2022
    • Treballadors
    • Bonificats
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?
dilluns-divendres | 09:00-13:00 i 16:00-20:00
977 44 90 12
aula2000@aula2000.cat
Carrer Cristòfol Despuig, 42, Baixos
Aula2000Aula2000
  • Inici
  • Cursos
    • Llistat Complet de Cursos
    • Formació Ocupacional
    • Formació Ocupacional 2022
    • Treballadors
    • Bonificats
  • Borsa de Treball
  • Aula Virtual
  • Qui som?

Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries

Avatar del usuario
Aula2000
Actius, General, Homologat, Pendent Progamació, Treballadors
Gratis
Diseño sin título (50)
  • Detalles

Acredita’t amb aquest curs subvencionat ‘Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries’


Continguts:

· Conceptes generals
· Reaccions adverses a aliments: classificació.
· Intoleràncies
· Al·lèrgies
· L’anafilaxia
· Situacions de risc
· On trobem els al·lèrgens
· Gestió del risc
· Principis bàsics
· Diagrama de gestió
· Bones pràctiques
· Contaminació creuada
· Aplicació pràctica del nou reglament d’etiquetatge dels productes alimentaris.           “L’etiquetatge nutricional”
· Introducció: el nou Reglament 1169/2011
· Etiqueta i etiquetatge
· Responsabilitats
· Informació alimentària obligatòria:
· Denominació de l’aliment
· Llistat d’ingredients
· Substàncies o productes que poden produir al·lèrgies o intoleràncies
· Quantitat de determinats ingredients
· Quantitat neta
· Data de durada mínima o data de caducitat
· Condicions especials de conservació i/o d’utilització
· Nom, raó social i adreça de l’operador
· País d’origen o lloc de procedència
· Forma d’utilització
· Grau alcohòlic
· Lot
· Distintius d’origen i qualitat agroalimentària
· Informació nutricional. Etiquetatge nutricional, d’obligat compliment des de desembre     de 2016
· Aplicació pràctica de normatives d’aplicació sectorial

Per la seguretat de tots, aquest curs presencial, es realitza amb Aula Virtual, és a dir impartit per videoconfència el 100% del temari.

 

    PREINSCRIPCIO:


    Nom del curs

    Nom i cognoms (requerit)


    Telèfon (requerit)

    Correu electrònic (requerit)


    Data de naixement (requerit)

    Estudis finalitzats

    Características del curso

    • Dirigit a

      treballadors, autònoms i desocupats

    • Ubicación

      Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa

    • Duración 6 horas
    • Horari

      Per Determinar


    • Fonts de Subvenció

      Ministerio de trabajo y economía social
      Logo Ministerio de Trabajo y Economía Social
      Consorci per a la formació continua de Catalunya
      Consorci per a la formació de Catalunya

    • Detalles
    Gratis
    • Compartir:

    Te podría gustar

    Comptabilitat Bàsica Leer más
    Gema

    Comptabilitat Bàsica

    0
    Gratis
    Gestió d’arxius Leer más
    Oscar Adan

    Gestió d'arxius

    0
    Gratis
    Seguretat Alimentària: Manipulació i Control d’Aliments Leer más
    Neus

    Seguretat Alimentària: Manipulació i Control d'Aliments

    0
    Gratis
    Introducció a la gestió comercial de l’establiment de restauració Leer más
    Maria Jesus Piñol

    Introducció a la gestió comercial de l'establiment de restauració

    0
    Gratis
    Sistemes Microinformàtics. C.P. Nivell 2 Leer más
    Oscar Adan

    Sistemes Microinformàtics. C.P. Nivell 2

    0
    Gratis

    977 44 90 12

    aula2000@aula2000.cat

    Cursos

    • Cursos
    • Formació Ocupacional 2022

    Borsa de Treball

    • Currículums
    • Demandes de Feina

    Qui som?

    • Mapa
    • Informació
    • Microdelta SOFT
    • P.I. Cero
    • Política de Cookies
    • Política de Privacitat
    • Política de Qualitat
    Modal title

    Message modal