Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Convocatòria 2022
Gratis
Acredita’t amb aquest curs subvencionat ‘Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries’
Continguts:
· Conceptes generals
· Reaccions adverses a aliments: classificació.
· Intoleràncies
· Al·lèrgies
· L’anafilaxia
· Situacions de risc
· On trobem els al·lèrgens
· Gestió del risc
· Principis bàsics
· Diagrama de gestió
· Bones pràctiques
· Contaminació creuada
· Aplicació pràctica del nou reglament d’etiquetatge dels productes alimentaris. “L’etiquetatge nutricional”
· Introducció: el nou Reglament 1169/2011
· Etiqueta i etiquetatge
· Responsabilitats
· Informació alimentària obligatòria:
· Denominació de l’aliment
· Llistat d’ingredients
· Substàncies o productes que poden produir al·lèrgies o intoleràncies
· Quantitat de determinats ingredients
· Quantitat neta
· Data de durada mínima o data de caducitat
· Condicions especials de conservació i/o d’utilització
· Nom, raó social i adreça de l’operador
· País d’origen o lloc de procedència
· Forma d’utilització
· Grau alcohòlic
· Lot
· Distintius d’origen i qualitat agroalimentària
· Informació nutricional. Etiquetatge nutricional, d’obligat compliment des de desembre de 2016
· Aplicació pràctica de normatives d’aplicació sectorial
Per la seguretat de tots, aquest curs presencial, es realitza amb Aula Virtual, és a dir impartit per videoconfència el 100% del temari.
PREINSCRIPCIO:
Características del curso
-
Dirigit a
treballadors, autònoms i desocupats
-
Ubicación
Aula 2000 Formació. C/ Cristòfol Despuig, 42. Tortosa
- Duración 6 horas
-
Horari
De 14-02-22 a 21-02-22
Dilluns
17:00 - 20:00
-
Fonts de Subvenció
Ministerio de trabajo y economía social
Consorci per a la formació continua de Catalunya