Cursos

Operacions auxiliars de seveis admistratius i generals.

Posted on 08 Jun 2017
Tota empresa, gran o petita té una persona encarregada de les tasques d’administració .Organitzar i archivar documentació ocupada una part molt gran de la jornada d’aquests profecionals… Prepara’t per a un dels llocs de feina amb mes demanda amb aquets Certific

Gestió comercial de vendes

Posted on 08 Jun 2017
Ultima oportunitat per el Certificat de Profesionalitats parcial Gestió Comercial de vendes,amb el que potenciaras els teus coneixements i habilitats per organitzar i planificar les poeracions comercials i, mitjanant les tecnologies de la informacio, difusio de productes i serveis. DA

Higiene alimentària i manipulació d’aliments

Posted on 14 Oct 2016
INICI: Falta confirmar DURADA: 4 hores FI: Falta confirmar DIES: Divendres HORARI: de 16:00 a 20:00 hores Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del R(CE)852/2004 (1) les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors

Gestió del Temps

Posted on 02 Ene 2016
INICI: 14/05/2015 DURADA: 20 hores FI: 16/06/2015 DIES: dimarts i dijous HORARI: de 20:00 a 22:00 hores
Anglès

Anglès A1.B nivell principiant Elementary 1B

Posted on 02 Ene 2016
INICI: INICIAT DURADA: 50 hores FI: 25/05/2015 DIES: dilluns i dimecres HORARI: de 20:00 a 22:00 hores Preinscripció:
Intel·ligència emocional

Inel·ligència emocional

Posted on 02 Ene 2016
INICI: INICIAT DURADA: 90 hores FI: 21/05/2015 DIES: dilluns, dimarts i dijous HORARI: de 09:30 a 12:00 hores   Preinscripció:
Coaching

Coaching

Posted on 02 Ene 2016
INICI: INICIAT DURADA: 60 hores FI: 12/05/2015 DIES: dilluns, dimarts i dijous HORARI: de 20:00 a 22:00 hores   Preinscripció:
Servei de bar i cafeteria

Serveis de Bar-Cafeteria

Posted on 02 Ene 2016
Certificat de Professionalitat de Nivell 2 INICI: INICIAT DURADA: 650 hores FI: 20/07/2015 HORARI: de 15:00 a 20:00 hores DIES: de dilluns a divendres REQUISITS D’ACCÈS: Has de complir un d’aquests requisits d’accés: Títol d’ESO, prova d’accés a majors de 25 o 45 any
Intoleràncies alimentàries

Adaptació 1169/2011 al·lèrgies i intol. alimentàries

Posted on 02 Ene 2016
INICI: INICIAT DURADA: 8 hores FI: FINALITZAT DIES: dilluns HORARI: de 17:00 a 21:00 hores   Preinscripció: