Treballadors

Si estàs TREBALLANT en qualsevol règim pots realitzar cursos totalment subvencionats al nostre centre per a seguir formant-te. L’únic que necessites és portar-nos el DNI, l’ultima nòmina o rebut d’autònom i emplenar una fulla d’inscripció.

Costos en aliments i begudes

Posted on 30 Ene 2018
Apren a calcular els preus de la carta. Temari: Introducció a la rendibilitat del menjar Objectiu ideal de costos Cost real del menjar El control dels articles del plat principal   INICI: 19/02/2018 FI: 09/04/2018 DURADA: 20 hores HORARI: de 09:00 a 12:00 hores DIES:  dilluns PRE

Elaboració de Menús

Posted on 29 Ene 2018
Aprén a aplicar al menú la teva oferta gastronòmica optimitzant els costos. Temari: Elaboració de primers, segon i postres Com controlar els costos d’un menú Gamma de preus vàlids per als costos Idees per rebaixar costos Receptari de primers, segon i postres   INICI: 20/02/

Manipulador de Productes Fitosanitaris

Posted on 22 Ene 2018
Amb aquest curs subvencionat, adquiriràs les competències professionals, necessàries i oblogatòries, per tal d’aplicar productes fitosanitaris d’acord amb la normativa de la Unió Europea, de l’Administració Central i de cadascuna de les Administracions Autonòmiques.

CREACIÓ DE CARTES I MENÚS

Posted on 18 Sep 2017
Amb aquest curs de Creació de Cartes i Menús, Apendràs a dissenyar cartes i elaborar menús en funció de les diverses variables que s’han de tenir en compte, considerant la política de preus i rendibilitat. Temari: Introducció al concepte de restauració Creació de cartes i menús
gestiondeequipos

Habilitats Directives

Posted on 07 Ago 2017
Amb aquest curs dinàmic i participatiu d’Habilitats Directives,  desenvoluparàs les teves habilitats com a directiu, com a motivador i, com a desenvolupador de persones. Temari: El procés directiu Teories del lideratge La motivació laboral La comunicació Conceptes en torn a les

Higiene alimentària i manipulació d’aliments

Posted on 14 Oct 2016
INICI: Falta confirmar DURADA: 4 hores FI: Falta confirmar DIES: Divendres HORARI: de 16:00 a 20:00 hores Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del R(CE)852/2004 (1) les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors

Gestió del Temps

Posted on 02 Ene 2016
INICI: 14/05/2015 DURADA: 20 hores FI: 16/06/2015 DIES: dimarts i dijous HORARI: de 20:00 a 22:00 hores
Anglès

Anglès A1.B nivell principiant Elementary 1B

Posted on 02 Ene 2016
INICI: INICIAT DURADA: 50 hores FI: 25/05/2015 DIES: dilluns i dimecres HORARI: de 20:00 a 22:00 hores Preinscripció:
Intel·ligència emocional

Inel·ligència emocional

Posted on 02 Ene 2016
INICI: INICIAT DURADA: 90 hores FI: 21/05/2015 DIES: dilluns, dimarts i dijous HORARI: de 09:30 a 12:00 hores   Preinscripció: