Treballadors

Si estàs TREBALLANT en qualsevol règim pots realitzar cursos totalment subvencionats al nostre centre per a seguir formant-te. L’únic que necessites és portar-nos el DNI, l’ultima nòmina o rebut d’autònom i emplenar una fulla d’inscripció.

Manipulador de Productes Fitosanitaris. 2a. convocatòria.

Posted on 21 Feb 2018
Amb aquest curs subvencionat, adquiriràs les competències professionals, necessàries i oblogatòries, per tal d’aplicar productes fitosanitaris d’acord amb la normativa de la Unió Europea, de l’Administració Central i de cadascuna de les Administracions Autonòmiques.

Imatges Vectorials

Posted on 21 Feb 2018
Si t’agrada dibuixar i vols entrar al món del dibuix digital, aquest és el teu curs! Apendràs pas a pas tots els secrets del dibuix vectorial amb la ferramenta gratuïta INKSCAPE, i totament subvencionat.   Temari: · Disseny de logotips · Tipus de lletra · Infografies · Vect

Costos en Aliments i Begudes / Elaboració de Menús

Posted on 05 Feb 2018
Amb aquets dos cursos subvencionats, apendràs  a calcular els preus de la carta i aplicar al menú la teva oferta gastronòmica optimitzant els costos. Pots fer els dos o el que més t’agradi, es complementen molt be per temari, la part de l’escandall es dona a ambdós cursos,

Controlador d’Accessos

Posted on 02 Feb 2018
Coneixements: Normativa aplicable, principi d’igualtat i prohibició de discriminació, regulació del dret d’admissió, mesures de seguretat als establiments oberts al públic, full de reclamacions, horaris de tancament, persones menors i el seu accés, prohibició d’armes

Costos en aliments i begudes

Posted on 30 Ene 2018
Apren a calcular els preus de la carta. Temari: Introducció a la rendibilitat del menjar Objectiu ideal de costos Cost real del menjar El control dels articles del plat principal   INICI: 19/02/2018 FI: 09/04/2018 DURADA: 20 hores HORARI: de 09:00 a 12:00 hores DIES:  dilluns PRE

Elaboració de Menús

Posted on 29 Ene 2018
Aprén a aplicar al menú la teva oferta gastronòmica optimitzant els costos. Temari: Elaboració de primers, segon i postres Com controlar els costos d’un menú Gamma de preus vàlids per als costos Idees per rebaixar costos Receptari de primers, segon i postres   INICI: 20/02/

Manipulador de Productes Fitosanitaris

Posted on 22 Ene 2018
Amb aquest curs subvencionat, adquiriràs les competències professionals, necessàries i oblogatòries, per tal d’aplicar productes fitosanitaris d’acord amb la normativa de la Unió Europea, de l’Administració Central i de cadascuna de les Administracions Autonòmiques.

CREACIÓ DE CARTES I MENÚS

Posted on 18 Sep 2017
Amb aquest curs de Creació de Cartes i Menús, Apendràs a dissenyar cartes i elaborar menús en funció de les diverses variables que s’han de tenir en compte, considerant la política de preus i rendibilitat. Temari: Introducció al concepte de restauració Creació de cartes i menús
gestiondeequipos

Habilitats Directives

Posted on 07 Ago 2017
Amb aquest curs dinàmic i participatiu d’Habilitats Directives,  desenvoluparàs les teves habilitats com a directiu, com a motivador i, com a desenvolupador de persones. Temari: El procés directiu Teories del lideratge La motivació laboral La comunicació Conceptes en torn a les