Costos en Aliments i Begudes / Elaboració de Menús

Amb aquets dos cursos subvencionats, apendràs  a calcular els preus de la carta i aplicar al menú la teva oferta gastronòmica optimitzant els costos. Pots fer els dos o el que més t’agradi, es complementen molt be per temari, la part de l’escandall es dona a ambdós cursos, ja que es considera una part imprescindible per als que els volen fer individualment.

Temari de ‘Costos en Aliments i Begudes’:

  • Introducció a la rendibilitat del menjar
  • Objectiu ideal de costos
  • Cost real del menjar
  • El control dels articles del plat principal

 

INICI: 19/02/2018

FI: 09/04/2018

DURADA: 20 hores

HORARI: de 09:00 a 12:00 hores

DIES:  dilluns

 

Temari de ‘Elaboració de Menús:

  • Elaboració de primers, segon i postres
  • Com controlar els costos d’un menú
  • Gamma de preus vàlids per als costos
  • Idees per rebaixar costos
  • Receptari de primers, segon i postres

 

INICI: 20/02/2018

FI: 20/03/2018

DURADA: 16 hores

HORARI: de 09:00 a 12:00 hores

DIES:  dimarts

PREINSCRIPCIO:





Nom del curs (requerido)

Nom i cognoms (requerido)

Telèfon (requerido)

Correu electrònic (requerido)

Data de naixement (requerido)

DNI/ NIE(requerido)

Municipi

Estudis finalitzats